5e Europese Elefant treffen te Mozirje Slovenië

Historie

Het eerste Europese Elefanttreffen is in 2002 georganiseerd door Alex Fisher. Dat dit het begin van een traditie zou zijn kon hij toen nog niet bevroeden. Inmiddels heeft het Europese Elefanttreffen al 4 maal plaats gevonden en zijn er veel mensen die via de websites van Alex Fisher, Paul Kristiensen en de Italiaanse Elefantsite (zie Elefant Links voor meer info) de weg naar dit evenement hebben gevonden.
Wanneer

Van 17 t/m 19 juni 2005 vindt, voor de 5e maal het Europees Elefant treffen plaats. Na twee maal in Duitsland, één maal in Italië en één maal in Engeland te hebben plaats gevonden heeft nu de Sloveense elefantclub het initiatief genomen.

Waar

Het evenement vindt plaats op Camping Menina. Eventueel is het ook mogelijk om binnen te overnachten. Kijk voor details en een routebeschrijving op de site van de camping.

Programma

Op vrijdag - Aankomst en welkomstdiner
Op zaterdag - Endurotrip met aansluitend BBQ en feest
Op zondag - Bezoek aan een nabij gelegen motormuseum
Optioneel zijn natuurlijk zwemmen, relaxen, sport of touristische trips in de prachtige omgeving.......

Inschrijven

Eind maart, begin april 2005 kun je je opgeven om met de CRG mee te rijden. Op dit moment is nog geen vast planning gemaakt. Zodra hierover meer bekend is maken wij dit via deze pagina bekend.

Last update 14-12-2004