Italiaanse motordag 2004 te Jarmuiden Amsterdam

[afbeelding] Italiaanse Motordag 2004
Op 12 april 2004 houdt Motortoer i.s.m. met Motorhuis Safe weer de inmiddels traditionele Italiaanse Motordag. Ook de Cagiva Rijders Groep zal hier weer vertegenwoordigd zijn om leden en niet-leden te verwelkomen. Naast de CRG zullen de diverse merkenclubs aanwezig zijn met informatiekramen. Verder bestaat ook de mogelijkheid om proef te rijden op verschillende karakteristieke Aprilia's, Ducati's en Moto Guzzi's. Met dit jaar zeker Italiaans ijs, broodjes en drankjes. Plaats: Jarmuiden 10 (industrieterrein Sloterdijk III).


Motortoer is gevestigd in de Amsterdamse Havens-West, industrieterrein Westpoort.
Adres: Jarmuiden 10 - 1046 AD Amsterdam
Telefoon: 020 - 682 64 93
E-mail: info@motortoer.com

Routekaart - © bewerking Motortoer V.O.F.

Routebeschrijving:

 1. Ring A10 West, afslag S102, beneden aan de afrit richting IJmuiden, lang stuk rechtdoor tot voorbij de windmolens aan de linkerkant van de weg.
 2. Bij de stoplichten linksaf richting IJmuiden.
 3. Na het Shell-station bij de stoplichten linksaf.
 4. Bij de rotonde rechtsaf, 1e straat weer rechts. Langs Safe Motors rijden naar het eind van de straat. De ingang van de showroom is rechts om de hoek.
Let op! De brug over de Haarlemmerweg en de oprit ernaartoe (op het kaartje bij nummer 5.) in de hieronder volgende beschrijving is vanaf 23 februari 2004 i.v.m. werkzaamheden afgesloten. Er wordt een nieuwe oprit gebouwd. Volg ter plaatse de omleidingsborden. Na beeindiging van de werkzaamheden plaatsen we een nieuwe routebeschrijving op de website.

Vanuit Amsterdam-Centrum over de Haarlemmerweg:
 • Richting Halfweg/Haarlem rijden. Onder de ringweg A10 West doorrijden (kruising Westpoort (naar rechts) negeren).
 • Volgende kruising linksaf richting IJmuiden (op het kaartje bij nummer 5.), scherp naar rechts draaien en via de brug de Haarlemmerweg oversteken.
 • Weg volgen (bocht links, bocht rechts) tot aan de rotonde.
 • Bij de rotonde linksaf, 1e straat weer rechts. Langs Safe Motors rijden naar het eind van de straat. De ingang van de showroom is rechts om de hoek.
Vanuit Haarlem richting Amsterdam:

 • Richting Halfweg/Amsterdam rijden.
 • 1e kruising na Halfweg rechtsaf richting IJmuiden (op het kaartje bij nummer 5.), scherp naar rechts draaien en via de brug de Haarlemmerweg oversteken.
 • Weg volgen (bocht links, bocht rechts) tot aan de rotonde.
 • Bij de rotonde linksaf, 1e straat weer rechts. Langs Safe Motors rijden naar het eind van de straat. De ingang van de showroom is rechts om de hoek.

Last update 15-3-2004

Pand en showroom - © 2001 Motortoer V.O.F.