Welkom bij de Cagiva Rijders Groep


De Cagiva Rijders Groep is een initiatief van een enthousiaste Cagiva rijder, om de belangen van alle Cagiva rijders en enthousiasten te behartigen. Het grootste belang is het vergroten van het plezier in het bezitten en berijden van onze Cagiva motoren.

De Cagiva Rijders Groep is er op de eerste plaats voor eigenaren en berijders van Cagiva motoren, van elk type en bouwjaar. Daarnaast kan het ook een ontmoetingsplek zijn voor iedereen die het merk een warm hart toedraagt.

De Cagiva Rijders Groep wil contacten tot stand brengen en onderhouden tussen eigenaren en rijders, via deze website. Regelmatig worden nieuwe artikelen die betrekking hebben met Cagiva op de website gepubliceerd. Kortom het tot stand brengen van een platform waar ideeën en gegevens kunnen worden uitgewisseld en oplossingen voor vragen en problemen worden gegeven. Dit om de lol van het bezig zijn en in ere houden van Cagiva motoren te kunnen beleven.

 Wat wij te bieden hebben?

De Cagiva Rijders Groep is een virtuele club. Door een gebrek aan bestuursleden is de noodzaak geboren om vooral op het wereldwijde web actief te zijn. En daarbij komt dat Cagiva niet echt actief meer is. Nieuwe Cagiva's worden niet meer gemaakt, alles is nu gericht op MV agusta. De mensen die actief zijn met de club zijn in het bezit van veel informatie over Cagiva modellen, folders, technische specificaties e.d.  Ben je op zoek naar specifieke informatie over je Cagiva model dan kun je altijd contact opnemen met de club.  Heb je interesse om "iets" te doen voor de club dan ben altijd van harte welkom. 

Wat is er nog meer mogelijk?

Binnen de Cagiva Rijders Groep worden initiatieven van Cagiva rijders verwelkomd. Vindt je het zelf leuk om iets te doen voor anderen, bijvoorbeeld jouw favoriete toertocht bij jou in de buurt met anderen te delen, dan kun je dit altijd kenbaar maken via de CAGIVA RIJDERS GROEP.
Wil je meer weten, kijk dan eens rustig rond op de site. Heb je nog vragen, kijk dan even op de pagina info en contact.

 

Last update 14-10-2014